Sisemine selgus ja intuitsioon

Inimene tajub maailma läbi oma meelte. Meeled on tähtsad abivahendid, mis aitavad luua meie kogemust maailmast. Need abivahendid töötavad parimal moel, kui meel, millest meeled lähtuvad, on võimalikult puhas ja harmoonias. Ehk on olemas sisemine selgus.

Kui meel on segaduses, võib elu tunduda päris keeruline. Justkui miski pole õiges kohas ega tundu loogiline. On pidev ebaselgus ja kahtlemine. See tähendab, et puudub sisemine selgus. Kui sees on asjad arusaamatud ja segased, siis selliselt kogeme me kõike, mida meie meeled puudutavad. Kogeme selgusetust, mis viib ebakindluse, ärevuse, viha või hirmuni. Elu hakkab tunduma keeruline ja arusaamatu, miski ei tundu sobivat. Kas oled ka midagi sellist kogenud?

Kui ma näen, et minuga hakkab midagi sellist juhtuma, tean, et asi on sisemise selguse puudumises. Siis tuleb mul istuda maha, võtta kasutusele oma meditatsioonimeetodid ning sisemine selgus taastada. Sisemise selguse taastamise meditatsioonid on nagu auto esiklaasi puhtaks pühkimine. Musta esiklaasiga sõites ei näe korralikult välja, asjad tunduvad hägused ja segased ning õigest teeotsast võib väga kergesti mööda sõita. Halval juhul võib musta esiklaasi tõttu suisa teelt välja põrutada või õnnetusse sattuda. Keegi meist ei sõidaks kodust välja autoga, mille esiklaas on liiga must. Ometi on sisemine selgusetus täpselt sama ohtlik.

Meie meel vajab hoolt, nagu meie kehagi. Regulaarne treening meelele on sama oluline kui treening kehale. Kui meel on heas vormis, töötab ta kõige paremini ning meie kogemus maailmast on selge. Me näeme värve, tunneme lõhnu, kogeme ilu ja heaolu. Elu meie ümber paistab elav ja mitmekesine, sest kogeme seda vahetult, puhta meelega. Tunneme, et oleme õigel teel. Ilmselt olemegi, sest esiklaas on puhas.

Sisemise selguse olukorras ilmneb intuitsioon, meie tundemeel. Lihtsalt öeldes on intuitsioon võimekus tunnetada maailma eriti selgelt ning seeläbi teada eriti täpselt, mida ja kuidas teha, et saavutada parimaid tulemusi. Mida puhtam on meie meel, seda rohkem kogeme intuitsiooni ning seda suurema tõenäosusega teeme enda jaoks kõige paremaid valikuid.

Sisemine selgus hoiab sisemist puhtust ja harmooniat, see hoiab meie meeled erksad. Seetõttu oleme ärksamad, teravamad, taibukamad ja avastame ennast järjest rohkem igas olukorras teadmas täpselt, mida ja kuidas tuleks teha. Sisemine selgus on võti heaolule, efektiivsusele ja harmooniale.

Aie joogas võtame endale juulikuus puhkuse sees aega iseendale, et õppida hoidma oma meelt selgena ja õppida kasutama oma intuitsiooni. Online meditatsioonikursus on ligipääsetav kõikjal, kus saad püüda kinni paar pulka internetti ning umbes 15 minutiks rahulikult maha istuda. Online’s kohtume kaks korda nädalas kokku kuus korda. Kogu online kursus jääb Sulle järelvaadatavaks kaheks kuuks, et saaksid sisemisi praktikaid endale sobival ajal ikka uuesti läbi teha ning oma oskust selgust hoida veelgi parandada.

Kursuse online kohtumised toimuvad kell 20-20.15. Oled oodatud Zoomi järgmistel aegadel:

Esimene nädal: 04.07 ja 07.07, “Meele puhastamine”

Teine nädal: 11.07 ja 14.07 “Sisemine selgus”. Lisaks on 14.07 enne meditatsiooni võimalik kuulata 30-minutilist loengut sellest, kuidas oma igapäevaste harjumustega toetada sisemist selgust.

Kolmas nädal: 18.07 ja 21.07 “Intuitsioon”

Kui samal ajal toimub mõni vahva suvepidu, saad tunni ju igal ajal järele teha.

Siin on FB event.

Sisemine selgus annab nii palju juurde, et tasub proovida seda juurde luua. Kui tuled meiega selgust looma ja intuitsiooni tabama, anna sellest teada aiejoogast@gmail.com.

Kursuse tasu on 48 eurot, mille saad tasuda Aie jooga Stebby kontol või ülekandega Eluõis OÜ kontole EE472200221074972833.

Kohtume meditatsioonikursusel!

Sisemine selgus

Leave a Reply